Arno van Schilt

arno_van_schiltIn mijn huidige functie als Manager Techniek ben ik o.a. verantwoordelijk voor de technische installaties, waar volgens de trias energetica de volgende stap in de verduurzaming van woningen ligt. Hiervoor was ik als Manager Vastgoed betrokken bij de uitwerking en implementatie van het energiebeleid, en de toepassing hiervan in diverse projecten groot onderhoud. Hierbij werd vooral de schil van de woningen beter geïsoleerd. Stap 1 in de Trias Energetica.

Na de HTS ging ik als werkvoorbereider aan de slag bij een bouwbedrijf. Een leerzame tijd. Maar met een diploma Volkshuisvesting op zak maakte ik snel de overstap naar de corporatiesector. Vanaf 1998 heb ik gewerkt bij diverse corporaties in Tilburg en Breda in functies op het bedrijfsbureau, als projectleider en als manager.
In deze functies heb ik gezien dat het verduurzamen van woningen bij het uitvoeren van projecten steeds belangrijker werd. Het pakket van uit te voeren maatregelen werd daarmee groter en projecten werden complexer en duurder. In tijden van bezuinigingen wordt dit weer anders.

Arno van Schilt
Manager Techniek bij WonenBreburg
https://www.linkedin.com/in/arnovanschilt